Căpşuni Pomicultură Răsaduri de seminţe

Despre Depozitul de Seminte

Depozitul de semințe s-a înființat în 2009, fiind, unul printre primele magazine ce se ocupă cu comercializarea materialului săditor din țară. Având ca principal obiect de activitate comercializarea semințelor și a altor materiale necesare activitațiilor agricole.

In portofoliul nostru de produse includem seminte profesionale de legume de cea mai buna calitate, precum si alte lucruri utile cresterii acestor plante: unelte de gradina, ingrasaminte, pesticide, instalatii de irigat, sere si solarii, etc. De asemenea, oferim pentru toti agricultorii consultanta cu privire la modul de plantare si ingrijire a fiecarui soi de seminte, pentru obtinerea de rezultate competitive.

Colaboram cu branduri de renume, recunoscute ca principalele producatoare de material saditor pe plan international, firme ce investesc enorm in tehnologia si cercetarea semintelor, acordand o mare atentie procesarii semintei. Printre calitatile ce recomanda semintele noastra, si mai ales acesti producatori putem enumera: semanarea mult mai usoara a acestor seminte; rasarirea uniforma; protectia mai eficienta impotriva ciupercilor si daunatorilor si o productie mult mai mare. Includem in semintele noastre, atat seminte obisnuite cat si hibrizi de foarte buna calitate, performeri pe toate planurile.

Incercam sa oferim solutii de calitate pentru dezvoltarea agricola in Romania prin semintele profesionale si materialele auxiliare oferite.

Consultanta de specialitate

Depozitul de seminte incearca sa va puna la dispozitie, toate informatiile necesare unui ciclu de productie eficient. Cu toate astea, este posibil ca anumite informatii sa lipseasca. In acest caz, va stam la dispozitie prin intermediul numerelor de telefon si al adresei de e-mail cu raspunsuri privind tehnologiile de cultivare, crestere si combatere a daunatorilor la cultura legumicola.

Livrarea coletului comandat

Produsele comandate de dumneavoastra vor fi livrate in maxim 24 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii. De asemenea, daca se specifica o alta data de livrare de catre cumparator, vom livra produsele la acea data. Produsele sunt ambalate pentru a nu suferi nici un fel de dauna in urma manevrari executate de terti.

Optiunea de alegere a curierului apartine clientului, avand doua variante, Posta Romana sau Fan Curier.

Garantii

Semintele de legume distribuite de noi vor fi insotite, dupa caz, de pasaport fitosanitar sau de certificat fitosanitar. Astfel, semintele de legume din gamele detinute, vor fi insotite in coletul dumneavoastra de toate actele necesare, cerute de legislatia in vigoare, care sa ateste calitatea semintei, germinatia, puritatea si starea fitosanitara.